پنجشنبه، دی ۱۶، ۱۳۸۹

سالاد اندونزيايي بسيار خوشمزه



اين يک دستور غذايي لذيذ و خوشمزه براي وعده غذايي شام يا در مهمانيها تولد به جاي سالاد اولويه ميتوانيد اين سالاد را استفاده کنيد تا تنوع به منو غذايتان ببخشيد

مواد لازم:
سيب زميني= نيم كيلو
گوجه فرنگي= 2 عدد متوسط
نخود فرنگي= 200 گرم
كالباس=300 گرم
خيار شور= 300 گرم
سس مايونز= به ميزان لازم
گل کلم پخته شده:300 گرم
هويج پخته شده:250 گرم
در صورت تمايل کلم بروکلي پخته شده هم ميتوانيد اضافه کنيد

طرز تهيه:
ابتدا سيب زميني ها را پخته و به قطعات ريز خرد مي كنيم. سپس تمام مواد را كه شامل گوجه فرنگي ريز شده، كالباس خرد شده و خيار شور خرد شده مي باشد با سيب زميني، نخود فرنگي پته شده و سس كاملاً مخلوط مي نمائيم. سالاد را در يخچال قرار داده و پس از گذشت حداقل 5 ساعت سالاد را مصرف مي نمائيم.

هیچ نظری موجود نیست:

share

Bookmark and Share

رفتن به بالای