دوشنبه، شهریور ۱۶، ۱۳۸۸

نکاتي در مورد جوشاندن شير


اگر مي خواهيد که شير هنگام جوشاندن ته نگيرد ,مي توانيد اين دستور العمل را پياده کنيد:

محلي كه شير سر رفته:
براي تميز كردن محلي كه شير سر رفته است مي توانيد مقداري آب و نمك روي محلي كه شير ريخته بريزيد و مقداري صبر كنيد سپس محل مورد نظر را بشوييد.

براي اينكه شير به ته قابلمه نچسبد:
براي اينكه شير به ته قابلمه يا شير جوش و اطراف آن نچسبد بايد يك نعلبكي نشكن و تميز را در كف ظرف به حالت وارونه قرار دهيد و بعد شير را روي آن بريزيد و آن را بجوشانيد.


هیچ نظری موجود نیست:

share

Bookmark and Share

رفتن به بالای